Myymäläkonseptin suunnittelu Missqa-liikkeelle (2011)

Toimeksianto

New Yorkissa toimiva eettisen ja vegaanimuodin verkkokauppa Missqa tilasi meiltä Suomen lanseeraustaan varten pop up -tilan sekä ympäristöystävällisen ja pieneen tilaan pakkautuvan, helposti koottavan sekä kuljetettavan, Sex & Cityn Carrien vaatehuoneen inspiroiman myymälä- ja messukonseptin.

Suunnitteluratkaisut

Suunnittelimme pakkautuvan ja liikkuvan myymäläkonseptikokonaisuuden, Suomen lanseerauksen pop up -myymälän, tavaroiden esillepanon, julisteita ja mainoksia. Suunnittelimme Missqalle kookosmaalilla käsitellystä raakalaudasta ja ekokankaasta intiimin huonemaisen ratkaisun, joka on jatkossa mahdollista sijoittaa minkälaiseen tilaan tai messuympäristöön tahansa. Lisäksi suunnittelimme erilaisia kaappimaisiksi avautuvia laatikoita ja tasoja, jotka itsessään toimivat sekä konseptin pakkauslaatikoina että vaatteiden esittelykalusteina. Hempeällä värimaailmalla loimme mielikuvaa naisellisesta luksuksesta ja asiakkaan hemmottelusta.

Lopputulos

Onnistuimme tavoittamaan kokonaiskonseptissa toivotun tunnelman Mottowasabin persoonallisella otteella, toteuttamaan tilaratkaisun ekologisesti ja huomioimaan moninaisten tarpeiden luomat reunaehdot suunnittelutyössä.