Myymäläsuunnitelma muotiliikkeelle: OVVN (2010)

 

Toimeksianto

Muotiliike OVVN halusi uusia ja raikastaa myymalän pitkään samanlaisena pysyneen sisustuksen niin, että  asiakkaan kulusta tilassa tulisi toimivampi ja uudentyyppiset tuotteet nostettaisiin esille.

Suunnitteluratkaisut

Loimme tilasuunnitelman kahden keskeisen elementin ympärille: Rakensimme tilaan polun eli puulaiturin, jota pitkin asiakas kulkeutuu luontevasti myös taaemman huoneen tarjonnan äärelle. Toisena pääelementtina suunnittelimme myymälän molempiin laitoihin pitkät valaisinrivit, jotka kiinnittävät huomion tilaan kadulta kummastakin suunnasta lähestyttäessä. Monimuotoiset esillepanokalusteet piirrettiin tilaan sopivaksi ja myyntitiskin sisään saatiin piilotettua kaikki irtotavara. Vaaterekit valettiin betonista ja niissä hyödynnettiin innovatiivisesti edullisia valmisosia, kuten harjanvarsia, jotka maalattiin.

Lopputulos

OVVN suunnittelijoineen oli lopputulokseen hyvin tyytyväinen. Liike näyttää ammattimaiselta, ja asiakashuomio on saatu onnistuneesti kiinnitettyä pienesineiden sijasta muotiin. Suunnittelimme asiakkaalle uniikkiratkaisuja ja korkeatasoisen muotiliikkeen kokonaisuudistuksen hyvin pienen budjetin sisällä pysyen.